Chicken Invaders - Σώσε την ανθρωπότητα από εξωγήινα κοτόπουλα

Chicken Invaders - Δωρεάν παιχνίδι για όλη την οικογένεια

Κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον, στη γη εισέβαλαν κοτόπουλα από άλλο γαλαξία, διψασμένα για εκδίκηση εναντίον της ανθρωπότητας για την καταπίεση που δέχονται τα γήινα κοτόπουλα! Ο σκοπός σου είναι να πάρεις τη μοίρα του κόσμου στα χέρια σου και να σώσεις την ανθρωπότητα από τα θυμωμένα και γεμάτα εκδίκηση εξωγήινα πουλερικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:
  • Παιχνίδι ενός ή δύο παικτών (παίξτε και με τον φίλο σας)
  • Αυξανόμενο επίπεδο δυσκολίας από πίστα σε πίστα
  • Το κάθε επίπεδο (level) τελειώνει αφού εξολοθρεύσεις τα Bosses (Αφεντικά)
  • Weapon Power-ups - Μπορείς να ανεβάσεις τη δυναμική των όπλων σου έως και 8 επίπεδα. Επίσης, κατά τη διάρκεια των πιστών μπορείς να συλλέγεις και πυραύλους. 
  • Διατίθεται και ταμπλό με τα καλύτερα σκορ

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, φανερά επηρεασμένο από το κλασικό Space Invaders της δεκαετίας του 80, και μάλιστα κατασκευασμένο από Έλληνα developer, τον Κωνσταντίνο Προύσκα και την Interaction Studios. Δες το trailer που ακολουθεί.

σ.σ: Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι από τα πρώτα που παρουσιάσαμε εδώ στο dwrean.net. Πρόκειται για ένα δημοφιλές παιχνίδι σε όλο τον κόσμο, και λόγω αυτής της δημοφιλίας ο δημιουργός αποφάσισε να το κάνει remastered. Δηλαδή, μια επανέκδοση ακριβώς του ίδιους παιχνιδιού ώστε να μπορεί να τρέχει σε σύγχρονα PC. Η αρχική έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε 24 χρόνια πριν (24 Ιουλίου 1999) και η remastered έκδοση την 20 Ιανουαρίου 2023. 

Είναι η μοναδική έκδοση Chicken Invaders που διατίθεται δωρεάν, ενώ στο επίσημο site του δημιουργού, μπορείς να δεις και άλλες εκδόσεις οι οποίες είναι επί πληρωμή. Νομίζουν αξίζουν όλες! 

Έκδοση: 1
Μέγεθος: 12.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: interactionstudios.com
Πηγή: interactionstudios.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal