Q-Dir - Καταπληκτικό δωρεάν εργαλείο διαχείρισης αρχείων

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων



Το Q-Dir είναι ένα δωρεάν και πολύ μικρό πρόγραμμα -σε όγκο- που κάνει τη διαχείριση αρχείων και φακέλων σε Windows υπολογιστές να φαντάζει παιχνιδάκι! Με ένα μοναδικό quadro view (τετραπλό σύστημα απεικόνισης), μπορούμε να διαχειριστούμε αρχεία και φακέλους πολύ γρήγορα και να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο από την εργασίας μας. Είναι από τα παλαιότερα προγράμματα του είδους (Windows 98), που «παίρνει» αναβαθμίσεις μέχρι και σήμερα. 

Εκτός από την κανονική εκτελέσιμη έκδοση (.exe), υπάρχει και portable (φορητή) έκδοση που σημαίνει πως είναι ιδανική να την «κουβαλάμε» μαζί μας σε ενα στικάκι και άμεσα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. 

Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα, γιαυτό εξάλλου το έχουμε κατηγοριοποιήσει στην ενότητα των ελληνικών προγραμμάτων. Απ' ότι καταλάβατε αγαπάμε τα προγράμματα που διαθέτουν την ελληνική γλώσσα.
Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Έκδοση: 9.79
Μέγεθος: 477 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: softwareok.com
Πηγή: softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram