Eusing Free Video Converter - Δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής αρχείων βίντεο και ήχου

Eusing Free Video Converter


Το Eusing Free Video Converter είναι ένα δωρεάν και «αρχαίο» πρόγραμμα που προσφέρεται να μετατρέψει τα βίντεό μας σε πολλές και διαφορετικές μορφές με συνοπτικές διαδικασίες. 

Τα αρχεία βίντεο που θα εξαχθούν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυριολεκτικά παντού αφού το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το δωρεάν πασίγνωστο κωδικοποιητή FFmpeg, ο οποίος υποστηρίζει τα περισσότερα αρχεία βίντεο που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να εξάγει τον ήχο από τα βίντεο στις πιο γνωστές μορφές όπως: AC3, M4A, MP3, OGG, WAV ή WMA. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής αρχείων ήχου μεταξύ τους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως με το πρόγραμμα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλαπλές μετατροπές ταυτόχρονα και με διαφορετικά φορμάτ. Για παράδειγμα, μπορούμε να βάλουμε για μετατροπή αρχεία mpeg, flv, και mov, και  να μετατραπούν σε μορφή avi με μία κίνηση.

σ.σ: Το πρόγραμμα έχει να «πάρει» update αρκετό καιρό, δεν παύει όμως να κάνει τη δουλειά που υπόσχεται με άριστο τρόπο. Διατίθεται εντελώς δωρεάν για Windows 2000 έως και Windows 10. 
  
Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 4.1 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Eusing Software
Πηγή: eusing.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram