Lingoes - Δωρεάν λεξικό και μεταφραστικό κειμένου

Δωρεάν λεξικό και μετάφραση κειμένου


Το Lingoes είναι ένα δωρεάν, εύκολο και καλαίσθητο λεξικό και μεταφραστικό κειμένου, μέσω του οποίου μπορούμε να αναζητήσουμε τις λέξεις που θέλουμε να δούμε το νόημα ή τη μετάφρασή τους. Επιπλέον, προσφέρει μετάφραση ολόκληρου κειμένου και προφορά κειμένου σε πάνω από 80 γλώσσες. Φυσικά, υπάρχει και η ελληνική γλώσσα ανάμεσά τους αρκεί να κατεβάσουμε το επιπλέον αγλλο-ελληνικό και ελληνο-αγγλικό λεξικό και να το προσθέσουμε στο πρόγραμμα. 

Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν για Windows υπολογιστές και σε 3 διαφορετικές εκδόσεις: 32bit, 64bit και μια portable έκδοση για να μπορέσουμε να το μεταφέρουμε σε οποιοδήποτε στικάκι χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Lingoes μοιάζει παρατημένο από το 2014 αλλά κατεβάζοντάς το στον υπολογιστή μου με Windows 10, παρατήρησα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ασυμβατότητας. Τρέχει κανονικότατα. 

Σας αφήνω να το εξερευνήσετε.

Έκδοση: 2.9.2
Μέγεθος: 13.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Lingoes Project 
Πηγή: lingoes.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram