«Ελληνικοί Τ.Κ» - Ταχυδρομικοί κωδικοί της Ελλάδος και όχι μόνο

δωρεάν πρόγραμμα με όλους τους Ταχυδρομικούς κωδικούς της Ελλάδας


Ένα θαυμάσιο ελληνικό προγραμματάκι που μας συγκεντρώνει όλους τους Ταχυδρομικούς κώδικες Ελλάδος και μας επισημαίνει από ποια πόλη είναι ο καθένας. Υπάρχει πεδίο αναζήτησης για ποιο εύκολη εύρεση, όπως και αναζήτηση με τηλεφωνικό πρόθεμα, οδούς, περιοχές πόλεων!

Οι δυνατότητές του δεν σταματάνε εδώ αφού ο προγραμματιστής του Άρης Αγγελίδης, έχει συγκεντρώσει όλους τους Δήμους, Νομούς, Πόλεις και Περιφέρειες της Ελλάδος με αναλυτικές περιγραφές, τηλέφωνα, διαδικτυακές διευθύνσεις, φωτογραφίες δημάρχων, περιφερειάρχων, ακόμα και χάρτη για να βρεις που ακριβώς βρίσκονται! Πραγματικά, εκπληκτική δουλειά και μας παρέχεται εντελώς δωρεάν.




Για να βρεις αυτό που θέλεις γρήγορα και εύκολα, μπορείς να βάλεις φίλτρα στην κορυφή κάθε κατηγορίας. επίσης, το πρόγραμμα είναι ανοικτό προς κάθε μεταβολή θέλεις να κάνεις. για παράδειγμα, αν έχει αλλάξει κάποιο τηλέφωνο ενός δήμου, μπορείς να επέμβεις και να το διορθώσεις.



Να αναφέρουμε, ότι το πρόγραμμα διαθέτει και φορητή έκδοση (portable), χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή. Όλα αυτά θα τα δείτε στο τέλος του άρθρου.

Σημαντικό: Αν το Antivirus που έχετε, αντιδράσει αρνητικά στο κατέβασμα του προγράμματος, αγνοήστε το, πρόκειται για λανθασμένο συναγερμό (false positive). Το πρόγραμμα είναι πεντακάθαρο.

Έκδοση: 1.0.0.20
Μέγεθος: ~ 54 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Αρης Αγγελίδης 
Πηγή: aris.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus: