Malwarebytes Anti-Malware - Διώξτε τα malware με ασφάλεια

δωρεάν εφαρμογή προστασίας από malware



Ο υπολογιστής μας βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο από τη μόλυνση malware όπως και ιών, worms, trojans, rootkits, dialers και spyware. Το Malwarebytes είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που ειδικεύεται στην καταπολέμηση του κακόβουλου λογισμικού.

Επειδή πολλοί ρωτάτε εάν γίνεται να δουλεύει μαζί με Antivirus, η απάντηση είναι σαφώς και ναι. Η εταιρία του προγράμματος μάς επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να υπάρχει εγκατεστημένο antivirus και το Malwarebytes συνεργάζεται άψογα.

Να κάνουμε και μια μικρή περιγραφή του τι σημαίνει Malware

είναι συντομογραφία των λέξεων malicious και software. Είναι το λογισμικό που έχει σκόπιμα κακόβουλο σκοπό, όπως να σβήσει μια μνήμη ή να κερδίσει πρόσβαση που κανονικά δεν επιτρέπεται σε ένα σύστημα. Το πρόγραμμα διατίθεται στην Ελληνική γλώσσα ενώ είναι cross-platform και διατίθεται για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα σε PC και κινητά.

Στη δωρεάν έκδοση μπορούμε να βρούμε και να αφαιρέσουμε Malware που έχουν ήδη εισχωρήσει στο σύστημά μας. Δεν προσφέρει real time έλεγχο. Στην αρχή και για 14 μέρες θα έχουμε τα χαρακτηριστικά της Pro έκδοσης, μετά θα υποβαθμιστούμε στα χαρακτηριστικά της δωρεάν έκδοσης. Μπορούμε να δούμε εδώ τις διαφορές.

σ.σ: Σημειώστε και το AdwCleaner της ίδιας εταιρίας που καθαρίζει τον υπολογιστή σου από εγκατεστημένες κακόβουλες και διαφημιστικές εφαρμογές. 

Έκδοση: 4.5.9.285
Μέγεθος: 1.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Android / iOS
Κατασκευαστής: malwarebytes.com
Πηγή: malwarebytes.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram