PokerTH - Παίξε Poker ενάντια στον Η/Υ ή ακόμα και Online

Δωρεάν Poker τοπικά, δικτυακά και online

Το PokerTΗ είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο σε γλώσσα C++/ Qt4. Μπορείς να παίξεις το δημοφιλές παιχνίδι Poker Texas Holdem εναντίον ως και 9 εικονικών αντιπάλων του υπολογιστή ή για ακόμα περισσότερο σασπένς, να παίξεις με τους φίλους σου (σε τοπικό δίκτυο) ή και με αγνώστους μέσω τις κοινότητας που διαθέτει για online παιχνίδι. 

Φυσικά, όλα τα παιχνίδια είναι με εικονικά χρήματα και δε θα χρειαστεί ποτέ και για κανένα λόγο να βάλεις το χέρι στην τσέπη.

Ένα πολύ θετικό του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να δεις αν όντως σε αγαπάει ο σύντροφος σου μιας και σύμφωνα με την Ελληνική παροιμία «Όποιος κερδίζει στα χαρτιά, χάνει στην αγάπη»! Λέμε και κανά κρύο αστείο, καλοκαιριάτικα. 

Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις επιπλέον σχέδια τράπουλας αλλά και decks/ταμπλό από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής για να το εμπλουτίσεις: Επιπλέον καλούδια

Εκτός από τα Windows, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για Mac OS, Linux και Android Λειτουργικά συστήματα, ενώ διαθέτει και portable έκδοση. 

Έκδοση: 1.1.2
Μέγεθος: ~33 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android / Mac OS
Κατασκευαστής: pokerth.net
Πηγή: pokerth.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram