Homestyler - Σχεδιάζουμε μόνοι μας το σπίτι των ονείρων μας

Δωρεάν web εφαρμογή για τη διακόσμηση και σχεδίαση του σπιτιού μας

Μία καταπληκτική δωρεάν και online εφαρμογή για να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο και την φαντασία μας στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων! Το Homestyler είναι εύκολο, φτιαγμένο για αρχάριους και φυσικά δεν χρειάζεται σχεδιαστικές γνώσεις για να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων μας.

Μπορούμε να πάρουμε ιδέες για τον χρωματισμό των τοίχων του σπιτιού μας, να φτιάξουμε την κουζίνα των ονείρων μας ή οποιοδήποτε χώρο ενός σπιτιού μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον που μόνο το Homestyler μπορεί να μας προσφέρει. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς. Αρκεί να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή ή Login με το λογαριασμό μας στο Facebook, Google ή Twitter και ξεκινάμε άμεσα τη σχεδίαση.

Στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρούμε και μερικά βίντεο tips για να ξεκινήσουμε το σχεδιασμό΄με τις καλύτερες περγαμηνές. Επίσης, εντόπισα και ένα ελληνικό βίντεο με το οποίο μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για τη λειτουργία του Homestyler.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η Android και iOS έκδοση του προγράμματος αλλά να πούμε πως δεν συγχρονίζεται η Mobile με την Web εφαρμογή. Δηλαδή ό,τι φτιάχνουμε στην Web έκδοση δεν μπορεί να φανεί στην Mobile και το αντίστροφο.


Δείτε ένα ελληνικό βίντεο οδηγό:


 
Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: -
Κατασκευαστής: Autodesk, Inc.
Πηγή: homestyler.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal