Clementine 1.3.1 - Ένας λιτός Music Player με απίστευτες δυνατότητες

Clementine - Δωρεάν Music Player με δυνατότητα επεξεργασίας ID3 Tags

Το Clementine είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Windows, Linux και Macintosh λειτουργικά συστήματα. Είναι αρκετά γρήγορος και εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής από τον σκληρό σας δίσκο, μπορεί να αναπαράγει μουσική από διάφορες πηγές streaming στο διαδίκτυο. Δηλαδή να ακούσετε ιντερνετικό ραδιόφωνο από Spotify, Grooveshark, SomaFM, Magnatune, Jamendo, SKY.fm, Digitally Imported, JAZZRADIO.com, Soundcloud, Icecast και Subsonic servers

Χάρη στο πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στίχους, φωτογραφίες και βιογραφίες καλλιτεχνών, να μετατρέψετε τα μουσικά αρχεία σε MP3, ogg Vorbis, ogg Speex, FLAC ή AAC και να δημιουργήσετε έξυπνες και δυναμικές λίστες αναπαραγωγής. Επίσης, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα ID3 Tags των κομματιών σας και γενικότερα να οργανώσετε την μουσική σας χωρίς περαιτέρω εγκαταστάσεις εφαρμογών.  Απλά είναι το τέλειο εργαλείο για τους μουσικόφιλους!
Ακόμα, μπορείτε με μια ειδική εφαρμογή για Android συσκευές, να μετατρέψετε το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για να ελέγχετε το Clementine εξ' αποστάσεως!

Σημείωση: Στο download link που σας δίνουμε θα μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα για να κατεβάσετε την έκδοση για το λειτουργικό σύστημα που επιθυμείτε.

Έκδοση: 1.3.1
Μέγεθος: ~21 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / MacOS
Κατασκευαστής: David Sansome, John Maguire και Arnaud Bienner
Πηγή: clementine-player.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
     Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus