keymangreek - Πολυτονικά ελληνικά για όλους

Δωρεάν Ελληνικά πολυτονικά


Το keymangreek είναι ένα Ελληνικό δωρεάν εργαλείο/εφαρμογή, που στην ουσία πρόκειται για το κοινό ελληνικό πληκτρολόγιο εμπλουτισμένο με πρόσθετους τόνους, πνεύματα, υπογεγραμμένη, άνω τελεία σε ευκολομνημόνευτες θέσεις, χωρίς αβαρίες για τον χρήστη του μονοτονικού.

Μπορείς να δεις οδηγίες χρήσης από την ιστοσελίδα του Έλληνα δημιουργού, όπως επίσης να διαβάσετε τις οδηγίες εγκατάστασής του.

Στην τελευταία έκδοση (3.0.1), δεν υπάρχει κωδικός ενεργοποίησης όπως στις προγενέστερες εκδόσεις, πλέον η διαδικασία εγκατάστασης είναι ευκολότερη, υπάρχει βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας αλλά και ενσωματωμένο στην εφαρμογή σύντομο μάθημα για αρχάριους.

Επιπλέον βασικά χαρακτηριστικά: 
  • Πρόσθετοι αυτοματισμοί για γρήγορη πολυτονική πληκτρολόγηση:
α) Αυτόματη τοποθέτηση ψιλής στις λέξεις που αρχίζουν από α, ε, η, ι, ο, ω και δασείας σ' αυτές που αρχίζουν από υ. Αναίρεση σε αρκτικόληκτα και αριθμητικά.
β) Αυτόματη μετακίνηση πνεύματος και τόνου από το πρώτο στο δεύτερο φωνήεν, όταν η λέξη αρχίζει από δίφθογγο. Αναίρεση σε περίπτωση διαλυτικών.
  • Μηχανισμός εντοπισμού των πολυτονικών γραμματοσειρών του υπολογιστή. 

Λειτουργεί σε όλες τις εφαρμογές των Windows, όπως MS Office, Open/Libre Office, InDesign, Firefox, Chrome κλπ. 

Έκδοση: 3.0.1
Μέγεθος: 8.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: keymangreek.gr
Πηγή: keymangreek.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal