Δωρεάν εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών που θα σε κάνει ήρωα σε περίπτωση κρίσης

Δωρεάν εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών

Μια πολύ χρήσιμη και δωρεάν εφαρμογή που έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου είναι οι «Πρώτες βοήθειες». Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορώ να ακούσω ηχητικές οδηγίες για να εφαρμόσω τις πρώτες βοήθειες σε έναν ασθενή σε περίπτωση ανάγκης.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα που μπορεί να χρειαστούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάμαι όλα τα σημαντικά τηλέφωνα από μνήμης, καθώς μπορώ να τα βρω άμεσα στην εφαρμογή.

Επίσης, ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ο «Συνδεδεμένος Ιατρός». Μπορώ να επικοινωνήσω άμεσα με έναν ιατρό και να ζητήσω βοήθεια σχετικά με κάποιο σύμπτωμα που αντιμετωπίζω. Ο ιατρός αυτός μπορεί να με κατευθύνει σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν από την Πανελλήνια ΜΚΟ Αγωγής Υγείας  «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΓΕΙΑΣ». 

Δωρεάν εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών


Προσωπικά, θεωρώ την εφαρμογή «Πρώτες Βοήθειες» ιδιαίτερα χρήσιμη και πρακτική για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις γνώσεις στον τομέα της υγείας. Είναι προφανές ότι οι πρώτες βοήθειες είναι ζωτικής σημασίας σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης και μπορούν να σώσουν ζωές. Με αυτήν την εφαρμογή, κάθε άτομο μπορεί να είναι προετοιμασμένο για τέτοιες περιστάσεις και να παράσχει βοήθεια σε κάποιον που τη χρειάζεται, μέχρι να φτάσει ειδικευμένη βοήθεια.

Επιπλέον, η δυνατότητα να έχει κάποιος άμεση πρόσβαση σε σημαντικά τηλέφωνα σε περίπτωση ανάγκης είναι εξίσου σημαντική. Πολλές φορές σε κρίσιμες καταστάσεις μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθεί κάποιος τα απαραίτητα τηλέφωνα ή να έχει πρόσβαση σε αυτά. Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής, η αναζήτηση αυτών των πληροφοριών γίνεται πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Έκδοση: 2.2
Μέγεθος: 11 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Κώστας Μαλτάς
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal