Convert - Δωρεάν μετατροπέας μονάδων μέτρησης

Δωρεάν μετατροπέας μονάδων μέτρησης


Το Convert είναι ένα καταπληκτικό και φυσικά εντελώς δωρεάν εργαλείο, που μας επιτρέπει να μετατρέπουμε οποιαδήποτε μονάδα μέτρησης σε άλλη. Γρήγορο, εύκολο και μικρό σε χωρητικότητα, κάνει αυτό που υπόσχεται χωρίς φανφάρες και εντυπωσιακά γραφικά. Φυσικά είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Απλά κατεβάζουμε το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζουμε και «τρέχουμε» την εφαρμογή. 

Το Convert μετατρέπει τις πιο δημοφιλής μονάδες μέτρησης όπως απόστασης, θερμοκρασίας, όγκος, χρόνος, ταχύτητα, μάζα, δύναμη, πυκνότητα, πίεση, ενέργεια και πολλά ακόμη. Μετατρέπει μέχρι και BTU σε Watt!! Δηλαδή ένα Aircondition που είναι 9άρι, δηλαδή 9.000 BTU, σε μία ώρα θα κάψει 2.63 Watt. 
 Ο Αμερικανός δημιουργός της εφαρμογής, Joshua F. Madison, αναφέρει επίσης πως έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τις δικές μας, custom μετατροπές. 

Εντύπωση μας έκανε το εύρος συμβατότητας της εφαρμογής ξεκινώντας με πολύ παλιές εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 95 μέχρι και την πιο πρόσφατη, δηλαδή τα Windows 11! 

Έκδοση: 4.10
Μέγεθος: 153 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Joshua F. Madison
Πηγή: joshmadison.com/convert-for-windows
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal