NewSum - Ενημέρωση στα Ελληνικά με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

NewSum - Ενημέρωση στα ελληνικά με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης


Το NewSum είναι μια Ελληνική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android η οποία αναζητά νέα σε επιλεγμένες ειδησεογραφικές πηγές, ομαδοποιεί τα κείμενα που αναφέρονται στην ίδια συγκεκριμένη είδηση και εμφανίζει μια σύνοψη με τα βασικότερα σημεία της.

Πολλοί θα βιαστήκατε να πείτε, ε και; ποια η διαφορά με την τεχνολογία RSS; Εδώ είναι η διαφορά λοιπόν, γιατί το NewSum αξιοποιεί κορυφαία τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για να κάνει σύνοψη πληροφοριών, ξεχωρίζοντας τα πράγματα που διαφέρουν από τον πλεονασμό. Και όλα αυτά με τον πιο φιλικό, δοκιμασμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορείς να επιλέξεις κατηγορίες ειδήσεων για να ενημερώνεσαι όπως: Οικονομία, Κόσμος, Επιστήμη, Πολιτισμός, Υγεία, Αθλητισμός, Τεχνολογία, Ελλάδα, Πολιτική. Αν και από το NewSum λείπει το dwrean.net από την κατηγορία της Τεχνολογίας (μεγάλο σφάλμα κύριοι προγραμματιστές), κάνουμε τα «στραβά μάτια», και ελπίζουμε σε επόμενη αναβάθμιση να μας συμπεριλάβουν. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, ανοικτού κώδικα και χωρίς ίχνος διαφημίσεων. 

Έκδοση: 2.5.3
Μέγεθος: 2.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής: scify.gr 
Πηγή: scify.gr 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal