YouTube Song Downloader - Κατέβασε αγαπημένα τραγούδια από το Internet

Youtube song downloader - κατεβάζουμε τραγούδια από το Youtube


Το YouTube Song Downloader είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Windows που μας επιτρέπει να κατεβάσουμε εύκολα τη μουσική που μας αρέσει από το youtube και να τη μετατρέψουμε σε MP3 ή να κατεβάσουμε απλά το βίντεο. 

Το πρόγραμμα είναι απλό και εύκολο. Αναζητούμε τραγούδια απλά πληκτρολογώντας τον τίτλο τους ή το όνομα του καλλιτέχνη και αμέσως εμφανίζεται το επιθυμητό αποτέλεσμα έτοιμο για κατέβασμα. Τα υπόλοιπα, τα κάνει μόνο του το πρόγραμμα.

Για να ενεργοποιήσουμε τη δωρεάν έκδοση, αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα στον υπολογιστή μας, θα μας ζητηθεί να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή δίνοντας το email μας. Αφού κάνουμε τις ενέργειες, θα μας σταλεί ειδοποίηση για επιβεβαίωση της εγγραφής. 

Στην πληρωμένη έκδοση (10€) μπορούμε να αναζητήσουμε και να κατεβάσουμε ολόκληρα άλμπουμ με ένα κλικ, δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις και θα δεχόμαστε αυτόματα τα όποια updates της εφαρμογής.   

Έκδοση: 2022
Μέγεθος: 107 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: abelssoft.net
Πηγή: abelssoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram