XnRetro - Δημιουργήστε Ρετρό φωτογραφίες στο λεπτό

Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με έμφαση στην δημιουργία ρετρό εικόνων


Το XnRetro είναι ένα καταπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα που μας επιτρέπει να «παίξουμε» με τις φωτογραφίες μας και να τις δώσουμε μία πιο ρετρό όψη. Πολύ εύκολος χειρισμός, βατό γραφικό περιβάλλον χωρίς πολλές ρυθμίσεις και με λίγα κλικ μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Όλα αυτά χάρη στα ενσωματωμένα έτοιμα φίλτρα που διαθέτει και μία μεγάλη γκάμα από πλαίσια και εφέ που είναι έτοιμα να ντύσουν όμορφα τις εικόνες μας!

Συγκεκριμένα, διαθέτει 20 χρωματικά εφέ, 15 εφέ φωτισμού, 28 διαφορετικά πλαίσια και τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας εικόνων. Υποστηρίζει πολλούς διαφορετικούς τύπους αρχείων εικόνας όπως BMP, CIN, DCX, EMF, GIF, ICO, PCX, PIC, MTV, MIF, JPG, IMG κ.α. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το πρόγραμμα είναι πολυπλατφορμικό αφού θα βρούμε εκδόσεις για υπολογιστές με Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα ενώ δεν λείπει και η έκδοση για Android Smartphones.

σ.σ: Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά και στο XnView της ίδιας εταιρίας, μια εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή απεικόνισης και επεξεργασίας παντός τύπου εικόνων. 

Έκδοση: 1.30
Μέγεθος: 23.6 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh / Android
Κατασκευαστής: XnSoft
Πηγή: xnview.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram