Webnode - Φτιάξε τη δική σου δωρεάν ιστοσελίδα σε λίγα λεπτά

webnode - Δωρεάν ιστοσελίδα σε λίγα λεπτά


Η Webnode είναι από τα νεότερα -σε ηλικία- Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) και από τα πιο ενεργά στην Ελληνική έκδοση. Αποτελεί ίσως την απλούστερη λύση για στήσιμο δωρεάν ιστοσελίδων, καθώς αμέσως μετά την εγγραφή έχεις έτοιμα τα εργαλεία για να στήσεις το δικό σου site με την απλή μέθοδο του drag'n'drop.

Τα πάντα γίνονται online, συνεπώς δεν απαιτείται ούτε χώρος για downloads, ούτε γνώσεις προγραμματισμού! Μέσω της πλατφόρμας μπορούν να δημιουργηθούν blogs, forums, εταιρικές σελίδες, eshops κ.ο.κ., ενώ σου προσφέρονται σε θεματικές κατηγορίες διάφορα έτοιμα όμορφα templates για να «πατήσεις» επάνω τους και να ξεκινήσεις τη δημιουργία του δικού σου site.  Εδώ υπάρχει ένα βίντεο που εξηγεί τη διαδικασία δημιουργίας δωρεάν website στη Webnode

Ποιοι είναι οι περιορισμοί της δωρεάν έκδοσης

Οι ιστοσελίδες της Webnode είναι εντελώς δωρεάν στη βασική τους μορφή. Πρόκειται για πλήρως λειτουργικές ιστοσελίδες που σου προσφέρουν πλήθος δυνατοτήτων επεξεργασίας, ωστόσο δεν προσφέρουν πρόσβαση σε ορισμένες προηγμένες λειτουργίες και δε σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις το δικό σου domain. Η ιστοσελίδα σου θα είναι προσβάσιμη υπό ένα Webnode subdomain, π.χ. istoselida.webnode.gr.

Όσον αφορά τη χωρητικότητα, οι δωρεάν ιστοσελίδες προσφέρουν 1 GB μηνιαίου bandwidth και 100MB αποθηκευτικού χώρου για τα περιεχόμενά σου. Μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τη δωρεάν έκδοση για πάντα ή εάν το επιθυμείς, να αναβαθμίσεις σε ένα Premium πακέτο που αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο, δίνει περισσότερες επιλογές επεξεργασίας και σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα custom domain name.  

► Η σελίδα τηςwebnode

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram