Malwarebytes AdwCleaner - Αφαίρεση κακόβουλου και επικίνδυνου λογισμικού που επιβαρύνει τον υπολογιστή μας

Δωρεάν πρόγραμμα που αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό


Το Malwarebytes AdwCleaner είναι μια δωρεάν εφαρμογή για υπολογιστές με Windows που καταφέρνει να αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό, adware, PUP (Potentially Undesirable Program), ανεπιθύμητες και εκνευριστικές toolbars, όταν όλα αυτά εγκαθίστανται στον υπολογιστή μας χωρίς να το καταλάβουμε και συνήθως όταν προβαίνουμε σε εγκαταστάσεις δωρεάν εφαρμογών, που περιέχουν διαφημιστικά λογισμικά και αντί να τα αγνοήσουμε, τα εγκαθιστούμε «τυφλά» στον υπολογιστή μας. 

Όλα αυτά τα προγράμματα, θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τη λειτουργία του συστήματός μας, ειδικά κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο. Το Malwarebytes AdwCleaner στοχεύει ακριβώς σε αυτά τα ανεπιθύμητα προγράμματα όπου μπορεί να τα αφαιρέσει επιτυχώς από τον υπολογιστή μας, αυτόματα και χωρίς να χρειάζονται γνώσεις από μέρους μας. Είναι εύκολο στη χρήση και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πατήσουμε το κουμπί  «Σάρωση τώρα», ώστε να ξεκινήσει η αναζήτηση και αφαίρεση του ανεπιθύμητου λογισμικού. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα. 

Όταν πρωτοπαρουσιάσαμε τον AdwCleaner, το μακρινό πλέον 2013, ήταν σχετικά άγνωστο, μέχρι που το εντόπισε και το εξαγόρασε η διάσημη και αξιόπιστη εταιρία Malwarebytes, η οποία όπως ξέρουμε πολύ καλά διαθέτει το ομώνυμο πρόγραμμα για αφαίρεση διαφόρων Malware από τον υπολογιστή μας. Αυτό και μόνο λέει πολλά για την αποτελεσματικότητα του προγράμματος.

Έκδοση: 8.4.1
Μέγεθος: 8.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Malwarebytes
Πηγή: Malwarebytes.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal