Java Runtime Environment - Κατέβασε την τελευταία έκδοση της JAVA



Η Java είναι μία γλώσσα προγραμματισμού με την οποία σήμερα φτιάχνονται κατά κόρον διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια ή ακόμα στήνονται και ιστοσελίδες. Για να μπορέσει ο υπολογιστής μας να «τρέξει» αυτές τις εφαρμογές και ιστοσελίδες, θα πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο το JRE (Java Runtime Environment), δηλαδή το εκτελέσιμο αρχείο των Java εφαρμογών.

Συνήθως υπάρχει προεγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. Αν θέλεις να το ελέγξεις στον υπολογιστή σου, πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αναζήτησε την Java. Γρήγορα, θα διαπιστώσεις αν υπάρχει και σε ποια έκδοση.  Εμείς, από εδώ θα προσπαθούμε να σας έχουμε ενήμερους για την τελευταία του έκδοση.

Ενδιαφέρον είναι, ότι οι java εφαρμογές είναι τόσο ευέλικτες που μπορούν να τρέξουν σε υπολογιστή με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και να είναι εγκατεστημένο (Windows, Linux, Macintosh).

Έκδοση: 8 Update 351
Μέγεθος: 84.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh
Κατασκευαστής: Oracle
Πηγή: java.com/en/download
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram