ExMplayer 5.0 - Ένας δωρεάν Media Player που μόνο καφέ δεν κάνει

Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων - ExMplayer


O ExMplayer, είναι ένας ολοκληρωμένος και δωρεάν Media Player με πολλά χαρακτηριστικά. Είναι ο μοναδικός player που έχω δει να περιέχει Video thumbnail, δηλαδή τις μικρογραφίες που βγάζει ενώ κινούμε τον κέρσορα επάνω στην μπάρα προόδου. Δείτε το παρακάτω βίντεο αν δεν το καταλάβατε:





Το πρόγραμμα έρχεται με ενσωματωμένους 203 audio codecs και 421 video codecs, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να αναπαράγει άμεσα σχεδόν όλα τα formats, υποστηρίζοντας επίσης network streaming και άλλα audio, video formats, όπως dvd (.vob), vcd (.mpg, .dat) και πολλά ακόμα. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για υπότιτλους καθώς και ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης αυτών.

Επίσης, θα βρείτε ενσωματωμένη λειτουργία  «Video Downloader», δηλαδή μπορείτε να κατεβάζετε βίντεο από το Youtube και άλλες υπηρεσίες που παρέχουν βίντεο. Περιέχει «Audio Extractor», δηλαδή μπορείτε να εξάγετε τα ηχητικά αρχεία από τα βίντεο σας, όπως και λειτουργία «Audio Converter», δηλαδή μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου από ένα φορμάτ στο άλλο.

Και δεν σταματάμε εδώ, πολλές φορές συναντάμε βίντεο με πολύ χαμηλή ένταση ήχου. Και εδώ ο ExMplayer σας δίνει την λύση αφού μπορεί να ενισχύσει την ένταση έως και 5000%!
επίσης και τέλος με όλες αυτές τις λειτουργίες, διαθέτει και λειτουργία «media cutter» ώστε να κόβετε εκεί που θέλετε τα βίντεό σας! Απλά καταπληκτικό!

Εκτός από Windows, διατίθεται και για Linux  λειτουργικά συστήματα. Για να το εγκαταστήσετε, δώστε τις παρακάτω εντολές στο τερματικό όσοι έχετε Ubuntu:

sudo add-apt-repository ppa:exmplayer-dev/exmplayer
sudo apt-get update
sudo apt-get install exmplayer


Για Fedora και Debian πακέτα, υπάρχουν τα αντίστοιχα στο download link που δίνουμε στο τέλος του άρθρου.


Έκδοση: 5.0
Μέγεθος: 39.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: exmplayer.sourceforge.net
Πηγή: exmplayer.sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram