Χρησιμοποιειτε Adblock!

Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε το Adblock Plus που εμποδίζει τη φόρτωση διαφημίσεων.
Το μοναδικό έσοδο για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας είναι αυτές οι διαφημίσεις.
Παρακαλώ προσθέστε το dwrean.net στην whitelist σας ή απενεργοποιήστε το πρόγραμμα adblocking που χρησιμοποιείτε.
Ευχαριστούμε.

Δεν έχουμε Popup διαφημίσεις. Αυτό σας το υπόσχομαι!

Just Browsing - Τέλεια διανομή για ασφαλές σερφάρισμα!

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013


Μία καταπληκτική διανομή για τον υπολογιστή σας είναι το Just Browsing. Οι δημιουργοί του είχαν σαν σκέψη μόνο το σερφάρισμα, γιαυτό και δημιούργησαν μία διανομή που κύριο σκοπό έχει την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Έχει προ εγκατεστημένους του δημοφιλέστερους browsers Mozilla Firefox και Google Chrome αλλά και μερικές βασικές εφαρμογές όπως κειμενογράφο, αριθμομηχανή, χρονόμετρο και μετατροπέα νομισμάτων.


Είναι ελαφριά και μπορεί να "τρέξει" άνετα σε υπολογιστές με χαμηλές επιδόσεις και φυσικά δεν χρειάζεται εγκατάσταση διότι μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας από αυτό. Οι δυνατότητες δεν σταματάνε εκεί, διαθέτει και ορισμένα στοιχεία ασφάλειας όπως η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης DuckDuckGo, η οποία δεν καταγράφει δεδομένα, υπάρχει lockscreen για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, αν θέλετε να αφήσετε τον υπολογιστή σας να σας ειδοποιεί για τυχόν εισβολείς και φυσικά αφού κλείσετε τον browser τα ίχνη σας δεν υπάρχουν πλέον. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε και να το "καψετε" σε ένα CD ή φλασάκι.

Έκδοση: 20131110
Μέγεθος: 562 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux
Κατασκευαστής: justbrowsing.info
Πηγή: justbrowsing.info
Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

 Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.

 
 
 

είμαστε παντού...

Συνδεθείτε μαζί μας στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο: