DivX Player - Απίστευτος Player, Converter και με απόδοση 4Κ

Δωρεάν Media Player και Video Converter

Το DivX Player είναι ένα δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων που μας παρέχει υψηλής ποιότητας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο στις πιο δημοφιλείς μορφές του, συμπεριλαμβανομένων των AVI, DIVX, MKV και MP4. Έρχεται με νέα βελτιστοποιημένη απόδοση για DivX, DivX Plus και τη κορυφαία μορφή κωδικοποίησης βίντεο, το DivX HEVC.

Εκτός από player διαθέτει και μετατροπέα (converter), όπου μπορεί να μετατρέψει στις πιο δημοφιλής μορφές βίντεο συμπεριλαμβανομένου και του Divx HEVC. Επίσης, διαθέτει και Media Server για να μπορέσετε να δώσετε εικόνα από τον τον υπολογιστή στην τηλεόρασή σας. Εν ολίγοις, το DivX περιλαμβάνει:

1. DivX Player
2. DivX Converter
3. DivX HEVC Plug-in
4. Media Server

Λίγα λόγια για τη κωδικοποίηση DivX HEVC: Πρόκειται για τον διάδοχο του H.264 και τα αρχικά του σημαίνουν High Efficiency Video Coding, δηλαδή Υψηλή απόδοσης κωδικοποίηση βίντεο, όπερ σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε σε ανάλυση ultra HD ή αλλιώς 4Κ και να εξοικονομήσετε έως και 50% μικρότερο μέγεθος στα βίντεο!

σ.σ: Για τους φανατικούς της υψηλής ανάλυσης, το DivX Player αποτελεί μονόδρομος για δωρεάν απόλαυση σε Windows αλλά και Mac OS.

Έκδοση: 10.6.2
Μέγεθος: 2.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac
Κατασκευαστής: DivX, LLC
Πηγή: divx.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram