OBS Studio - Καταπληκτική εφαρμογή για εγγραφή βίντεο και Live Streaming

OBS - Live Streaming, εγγραφή της web κάμερας



To OBS Studio (Open Broadcaster Streaming) είναι μία εκπληκτική open source και δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορούμε να κάνουμε ζωντανή μετάδοση (live streaming) από τον υπολογιστή μας! Εκτός αυτού, μπορούμε να καταγράψουμε τη δραστηριότητά μας στο PC σε υψηλής ποιότητας ανάλυση (ανάλογα βέβαια και τις δυνατότητες του υπολογιστή μας) και να προσθέσουμε διάφορα text effects, φωτογραφίες αλλά και την web camera μας κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Όσο αναφορά το Live Streaming, συνεργάζεται άψογα με δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Youtube, Twitch, DailyMotion κ.α. Με λίγα λόγια πρόκειται για μια must hace εφαρμογή και πολύ χρήσιμη, αφού πλέον τη χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι δημιουργοί περιεχομένου στο Youtube και σε άλλες πλατφόρμες. Επίσης, πρέπει να επισημάνουμε την πληθώρα Plugins που είναι διαθέσιμα ώστε να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο με ωραία εργαλεία την εφαρμογή! 

Αξίζει να σημειωθεί πως το OBS, διατίθεται για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα και οι αναβαθμίσεις είναι πολύ συχνές από τους δημιουργούς της. Τέλος, σε παλιότερο άρθρο, παρουσιάσαμε έναν βίντεο οδηγό εκμάθησης του OBS στα ελληνικά για αρχάριους και όσους δυσκολεύονται στα πρώτα βήματά τους με την εφαρμογή.


Έκδοση: 27.0.1
Μέγεθος: 86 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: obsproject.com
Πηγή: obsproject.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram