Animoto - Φτιάξε επαγγελματικά βίντεο

Animoto - Δημιουργία Online βίντεο εύκολα και δωρεάν

Το Animoto είναι μια εκπληκτική web εφαρμογή, με την οποία μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα βίντεο που θα ζήλευαν και οι επαγγελματίες του είδους. Μέσα από την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα της animoto, έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε τις δικές μας εικόνες αλλά και να βάλουμε κείμενο.

Μας παρέχεται μια ευρεία γκάμα από έτοιμα διαφημιστικά βίντεο όπου σε αυτά μπορούμε να δουλέψουμε τα δικά μας. Επίσης, μπορούμε να βάλουμε μουσική υπόκρουση μέσα από τα έτοιμα μουσικά κλιπ που υπάρχουν στην εφαρμογή. Το Animoto διατίθεται δωρεάν για χρήση βίντεο μέχρι 30 δευτερολέπτων, κατάλληλο για διαφημιστικά σποτ, όταν επιλέξουμε το Animoto Marketing και πιο μεγάλα σε διάρκεια βίντεο όταν επιλέξουμε να δημιουργήσουμε με το Animoto Memories.



Το αποτέλεσμα, μπορεί να αποθηκευτεί στο δωρεάν λογαριασμό που θα φτιάξουμε στην animoto αλλά έχουμε τη δυνατότητα να το ανεβάσουμε απευθεία στο Youtube.

Στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος, για την οποία αναφερόμαστε, η ποιότητα των βίντεο μπορεί να είναι μέχρι και 720p και στο τέλος της κάθε δημιουργίας, θα εμφανίζεται το logo της Animoto.

Δείτε ένα παράδειγμα που δημιουργήσαμε σε λίγα δευτερόλεπτα για το dwrean.net:





Μετάβαση στην Online εφαρμογή: Animoto: Δημιουργούμε επαγγελματικά βίντεο στο λεπτό


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram