DVD43 - Αντιγραφή κρυπτογραφημένων DVD στον υπολογιστή

Αντιγραφή κρυπτογραφημένων DVD στον υπολογιστή

Όπως γνωρίζουμε τα περισσότερα DVD έρχονται με κρυπτογραφημένες προστασίες για να μην αντιγράφονται σε υπολογιστές. Εδώ θα σας δείξουμε έναν τρόπο, βασικά ένα πρόγραμμα που κάνει αυτή την δουλειά εύκολα και γρήγορα.

Πρόκειται για το DVD43 plugin, ένα μικρό προγραμματάκι που εγκαθίστανται στην system tray του συστήματός σας και αποκρυπτογραφεί τα "κλειδωμένα" δισκάκια. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν κάνει για όλες τις αποκρυπτογραφήσεις, αλλά από τα σχόλια που είδαμε είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο.
Αντιγραφή κρυπτογραφημένων DVD στον υπολογιστή
Πριν μπει το δισκάκι, δείχνει έτσι η φατσούλα

Αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα θα εμφανιστεί ώς μία κίτρινη δυσαρεστημένη "φατσούλα" στην system tray του υπολογιστή μας. Τοποθετούμε το DVD στη μονάδα οπτικού δίσκου και τώρα περιμένουμε να ψάξει το πρόγραμμα τα κλειδώματα του DVD και όταν θα είναι έτοιμο, η κίτρινη φατσούλα θα γίνει ένα ωραίο πράσινο και χαμογελαστό φατσάκι!

Αντιγραφή κρυπτογραφημένων DVD στον υπολογιστή
Αφού αποκρυπτογραφηθεί το DVD, η φατσούλα πρασινίζει και σου χαμογελάει :)

Υποτίθεται ότι έχει γίνει η αποκρυπτογράφηση και είστε έτοιμοι να αντιγράψετε με ένα απλό copy paste τα αρχεία του DVD στον σκληρό σας δίσκο. Καλή επιτυχία!

Έκδοση: 1.0.0.6
Μέγεθος: 851 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: dvd43.com
Πηγή: dvd43.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram