Ποιος θέλει να γίνει Συνταξιούχος; - Δωρεάν ελληνικό σατυρικό παιχνίδι

Ποιος θέλει να γίνει συνταξιούχος

Ένα χιουμοριστικό ελληνικό σατυρικό παιχνίδι ερωτήσεων, γραμμένο σε Flash, στο οποίο προσπαθείτε να απαντήσετε σωστά στις ερωτήσεις που σας κάνει το «τέρας» του «Ποιος θέλει να γίνει Συνταξιούχος». Αν απαντήσετε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, τότε θα πάρετε το αξίωμα και το μετάλλιο του Συνταξιούχου! 

Το παιχνίδι είναι πολύ μικρό σε διάρκεια, δηλαδή διαθέτει μόνο 7 ερωτήσεις και αν απαντηθούν σωστά, τελειώνει. Πιο πολύ εστιάζει στο σατυρικό του θέματος παρά στο gameplay του. Γράφτηκε το 2001 και για την εποχή αυτή, έχει τη πλάκα του. 

Το παιχνίδι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, μόλις 219 KB, και επειδή είναι γραμμένο σε Flash, δεν χρειάζεται εγκατάσταση, κατεβάζετε το αρχείο που σας δίνουμε, το αποσυμπιέζετε (είναι σε μορφή .zip), και τρέχετε το αρχείο που θα αποσυμπιεστεί. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο από την laspi, του πρώτου ελληνικού σατυρικού site και τυχαίνει να έχουμε πάρει συνέντευξη από τους δημιουργούς του. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: 219 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Laspi
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram