EFMB - Δωρεάν παιχνίδι βγαλμένο από τα παλιά

EFMB - Δωρεάν παιχνίδι για retro gamers

Παίξτε ως Moebius ή Pucky και σώστε εκατοντάδες από παράξενα όντα που κατοικούν σε ασυνήθιστα μέρη. Μετακινηθείτε στις πίστες μέσα από τα teleporters και από τη μία πλευρά της οθόνης στην άλλη σε μια χαοτική εμπειρία παιχνιδιού που θα κάψει τους νευρώνες σας μέχρι να τελειώσετε και τα 15 επίπεδα!

Ένα δωρεάν παιχνίδι βγαλμένο από τα παλιά, θα ξυπνήσει αναμνήσεις στους παλαιότερους και θα "ξενίσει" τους νεότερους με τα απλά γραφικά του! Είναι εμπνευσμένο, και στην ουσία πρόκειται για remake του αντίστοιχου παιχνιδιού στο ZX Spectrum που δημιουργήθηκε από τον Dave Hughes το 2012. Το EFMB είνα πλέον και για Windows, έχει νέα στοιχεία και τρόπους παιχνιδιού για δύο παίκτες, ως αντίπαλοι αλλά και ως συνεργάτες.  Φυσικά, το remake αυτό έγινε από τον αγαπημένο locomalito, του οποίου παιχνίδια έχουμε φιλοξενήσει στο dwrean και αξίζει να τα θυμηθούμε:


Στο Download link που ακολουθει, εκτός από το παιχνίδι, θα δείτε πως συνοδεύεται από το απαραίτητο εικαστικό κομμάτι με posters, εξώφυλλα για θήκες DVD, για το εσωτερικό του δίσκου, manual αλλά και το trailer μαζί με το soundtrack του παιχνιδιού.

Δείτε trailer από το παιχνίδι:



Έκδοση: -
Μέγεθος: 23 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: locomalito
Πηγή: locomalito.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram