Λελέμετρο - Το απόλυτο εργαλείο για τον Έλληνα Φαντάρο


Πρόκειται για μια εφαρμογή που απευθύνεται στον Έλληνα φαντάρο. To «λελέ» για όσους δε γνωρίζουν είναι αργκό του στρατού και δηλώνει ότι κάποιος απολύεται. Εξού και η ονομασία Λελέμετρο.

Υπολογίζει την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, τις ημέρες που έχουν υπηρετηθεί καθώς και τις ημέρες που απομένουν. Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης και διαχείρισης των υπηρεσιών (σκοπιά,θαλαμοφύλακας κλπ.) ενός ή περισσοτέρων φαντάρων.

Υπάρχει ραβδόγραμμα που εκφράζει σε ποσοστό % τις ημέρες που έχουν υπηρετηθεί και πόσες απ' αυτές ο φαντάρος ήταν σε άδεια ή εντός του στρατοπέδου.

Υπάρχει ημερολόγιο διάρκειας όσο είναι η θητεία κάθε φαντάρου. Αυτόματα σβήνεται κάθε μια ημέρα που υπηρετείτε με μια κόκκινη γραμμή. Κάθε ημέρα που ο φαντάρος έχει υπηρεσία χρωματίζεται με κίτρινο ώστε να έχει μια οπτική εικόνα των υπηρεσιών.

Παρουσιάζονται οι βαθμοί που παίρνει ο φαντάρος κατά τη διάρκεια της θητείας του. Οι βαθμοί αυτοί δεν ανήκουν στην πραγματικότητα είναι εικονικοί και έχουν καθαρά ψυχαγωγικό σκοπό. Ο βαθμός ξεκινάει από "Ψάρακας" και φτάνει μεχρι "Στρατηγός" ενώ τη τελευταία μέρα της θητείας αλλάζει σε πολίτης .

Επίσης θα δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον φαντάρο:
  • Βαθμούς και εμβλήματα αξιωματικών και υπαξιωματικών,
  • Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (όνομα, περιοχή, σώμα, έμβλημα, τηλέφωνο). Δίνεται η δυνατότητα απευθείας κλήσης των κέντρων!
  • Μονάδες (όνομα, περιοχή, νομός)
Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μέσω email ή sms και κοινοποίησης (Twitter, Facebook) των ημερών που απομένουν και τέλος μπορείτε να μεταφέρετε την εφαρμογή στην SD κάρτα σας!

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QRcode:


Έκδοση: 2.8
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω
Κατασκευαστής:  Chris Economou
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.