Πως να κάνεις εγγραφή βίντεο και ζωντανή μετάδοση

Πως κάνεις εγγραφή βίντεο και Live Streaming
Υπάρχουν πολλά καλά εμπορικά προγράμματα με πληθώρα επιλογών που σας επιτρέπουν να κάνετε εγγραφή βίντεο. Εμείς είμαστε το dwrean.net και φυσικά δεν θα σας δείξουμε κάποια από τα εμπορικά αυτά προγράμματα.

Έχουμε παρουσιάσει σε παλιότερο άρθρο το "open broadcaster software" (OBS), το οποίο συναγωνίζεται άνετα τα αντίστοιχα εμπορικά προγράμματα αλλά η διαφορά του OBS είναι ότι διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Επειδή η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη για τέτοιου είδους εφαρμογές, ψάξαμε και βρήκαμε ένα πολύ ωραίο ελληνικό βίντεο από το κανάλι του Greek Unboxing, με το οποίο θα μάθουμε να κάνουμε εγγραφή βίντεο με το OBS αλλά και Live Streaming μέσω του Twitch και του Youtube. 




Αν θέλεις όμως να εντρυφήσεις στο OBS, ένας τρελός Έλληνας εκεί στο Youtube, ονόματι Edropian Gaming, έχει φτιάξει μια σειρά από αναλυτικά βίντεο που θα σε κάνουν ειδικό στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram