iPhotoDraw - Εύκολη προσθήκη σχολίων στις φωτογραφίες μας

Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας σε εικόνες με προσθήκη σχολίων



Το iPhotoDraw είναι μια δωρεάν εφαρμογή που καθιστά εύκολη τη διαδικασία πρόσθεσης σχολίων στις φωτογραφίες μας. Μπορούμε να προσθέσουμε πλαίσια κειμένου, τα γνωστά συννεφάκια ομιλίας, βέλη, σχήματα και επικαλύψεις κειμένων.

Μια ποικιλία από επιλογές μάς επιτρέπουν να προσαρμόσουμε τη γραμματοσειρά, τα χρώματα, το στυλ, και άλλες ιδιότητες του αντικειμένου.

Ακόμα ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη διευρυμένης λεπτομέρειας για ένα συγκεκριμένο μέρος της εικόνας, δηλαδή για να το πούμε πιο απλά, ζουμάρουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο της εικόνας και αυτό το κομμάτι το τοποθετούμε σε άλλο σημείο της κύριας εικόνας για να δώσουμε έμφαση.

Το αποτέλεσμα μπορούμε να το αποθηκεύσουμε σε γνωστές μορφές εικόνας όπως JPG, PNG, TIFF και BMP. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για την αρχική, μη επεξεργασμένη εικόνα, διότι το επεξεργασμένο αρχείο θα σωθεί σε διαφορετικό σημείο και έτσι η ορίτζιναλ θα μείνει αμετάβλητη.

Τέλος, το πρόγραμμα εκτός από την εκτελέσιμη μορφή .exe διαθέτει και portable, πράγμα που κάνει εύκολη την μεταφορά του σε usb sticks, χωρίς να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Έκδοση: 2.6
Μέγεθος: 25.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Simen Wu
Πηγή: iphotodraw.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram