Ocenaudio - Εύκολο, γρήγορο, δωρεάν και ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου

Ocenaudio - Δωρεάν επεξεργασία ήχου


 Για όσους ασχολούνται με τον ήχο και την επεξεργασία του, το Ocenaudio είναι μία πολύ καλή και δωρεάν λύση! Είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου που μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε, να καταγράφουμε και να αναλύουμε αρχεία ήχου.

Μπορούμε να εφαρμόσουμε διάφορα φίλτρα και εφέ με προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο, να επεξεργαστούμε πολλαπλές επιλογές ταυτόχρονα και να εκτελέσουμε πολλές τυπικές εργασίες επεξεργασίας όπως αντιγραφή, επικόλληση κ.α.

Άλλα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η υποστήριξη VST plugins, η εισαγωγή ψηφιακού θορύβου, τόνων και ακολουθίες DTMF, Κυματομορφή / Φασματική (Waveform/Spectral) και απεικόνιση φασματογράμματος.

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στο επίσημο site όπου θα δεις εκδόσεις για Linux, Windows (και portable) και Mac OS λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 3.11.15
Μέγεθος: 43 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Linux, Mac
Κατασκευαστής: oceanaudio Team
Πηγή: ocenaudio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram