convert2mp3 - Κατεβάζουμε εύκολα και γρήγορα τραγούδια και βίντεο για τη συλλογή μας

Δωρεάν μουσική και βίντεο



Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Το convert2mp3 είναι μια Web εφαρμογή με την οποία μπορούμε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να κατεβάσουμε μουσική στον υπολογιστή μας εντελώς δωρεάν!

Είναι απλά τα πράγματα και όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επικολλήσουμε το επιθυμητό link στη μπάρα του βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε από το YouTube και με το κουμπί Convert να το μετατρέψουμε σε MP3, MP4 και διάφορες άλλες μορφές βίντεο και ήχου. Επίσης, μπορούμε να παίξουμε και με την ποιότητα του αρχείου που θα κατέβει, επιλέγοντας αυτή που μας ικανοποιεί. 

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα αναλαμβάνει την μετατροπή και το κατέβασμα του αρχείου στον υπολογιστή μας. Είναι πολύ γρήγορη η διαδικασία και δεν χρειάζεται καν κάποια εγγραφή.
Επίσης, μπορούμε να κατεβάσουμε την εφαρμογή ως συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, αρκεί να πάμε στη μπάρα διευθύνσεων του browser μας την ώρα που βρισκόμαστε στην web εφαρμογή και να πατήσουμε το εικονίδιο που βλέπουμε στο παρακάτω screenshot:




Όπως αντιλαμβανόμαστε, μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας με μία κίνηση.

• Πήγαινε στην εφαρμογή: https://convert2mp3.club/en/index1.html


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram