Perfect Pitch - Το δωρεάν εργαλείο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το απόλυτο αυτί

Perfect Pitch - Απόκτησε το «Απόλυτο αυτί μέσα από μία εφαρμογή

Η συγκεκριμένη εφαρμογή  προορίζεται αυστηρά για εσένα που ασχολείσαι με τη μουσική! Το Perfect Pitch, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει το απόλυτο αυτί, και σε ακριβή μετάφραση «τέλεια τονικότητα», είναι μια δωρεάν και ελληνική εφαρμογή για Android συσκευές που σε βοηθάει να αποκτήσεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις τις νότες που ακούς χωρίς καμία υποβοήθηση. 

Το Perfect Pitch, στην ουσία διεξάγει μια σειρά από εκπαιδεύσεις υπό μορφή τεστ μέσω του οποίου βελτιώνεις το σκορ σου σιγά σιγά μέχρι που να φτάσεις στο σημείο να αναγνωρίζεις όλες τις νότες μόνο ακούγοντάς τες. Σε αυτό το τεστ θα μπορείς να:

  • Διαλέξεις ποιες νότες θα χρησιμοποιούνται στα τεστ
  • Διαλέξεις το εύρος, την κατώτερη και την ανώτερη νότα που θα χρησιμοποιείται στα τεστ, αυτό που λέμε: ψιλές και χαμηλές. 
  • Διαλέξεις την αγγλική ή την ελληνική ονομασία που θα φαίνονται οι νότες: C, D, E κλπ ή Do, Re, Mi κλπ

Με λίγα λόγια, το Perfect Pitch, είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το απόλυτο αυτί! 

Σημαντικό: Σε μερικές συσκευές, όπως το Xiaomi Redmi Note 8T, δεν είναι συμβατή η εφαρμογή. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που την έφτιαξε ο δημιουργός της και ίσως αυτό να είναι η αιτία που δεν μπορεί να παίξει σε ορισμένες συσκευές. 

Έκδοση: 3.5.2
Μέγεθος: 19 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: klisis
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal