PhotoDemon - Εντελώς δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών

PhotoDemon - δωρεάν επεξεργασία φωτογραφίας


Το PhotoDemon είναι ένα εύκολο στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που έρχεται με μια ποικιλία επαγγελματικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Layers (στρωμάτων), προηγμένων επιλογών επεξεργασίας εικόνας, εφέ και πολλά άλλα.

Εκτός από 100% δωρεάν είναι και ανοικτού κώδικα, δηλαδή διατίθεται εντελώς δωρεάν ο κώδικας του προγράμματος! Απ' ότι φαίνεται και από το επίσημο site της εφαρμογής, ήρθε για να μείνει! Ένα καλαίσθητο πρόγραμμα που συνεχώς αναβαθμίζεται, μας έκανε εντύπωση και σας το παρουσιάζουμε.

Η τελευταία έκδοση (8.4) διαθέτει περισσότερα από 200 εργαλεία επαγγελματικής ποιότητας και εκτός αυτού παρέχει πλήρη υποστήριξη για αρχεία Adobe Photoshop (PSD).  

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν χρειάζεται εγκατάσταση, είναι portable και με ένα κλικ το «τρέχουμε» στον υπολογιστή μας. Ψάξτε το, δουλέψτε μαζί του και θα δείτε πως δεν θα σας απογοητεύσει. 

σ.σ: Αφού το δοκιμάσετε και δείτε πως σας αρέσει, μπορείτε να βοηθήστε την ομάδα που το έφτιαξε με μια δωρεά κάνοντας κλικ εδώ

Έκδοση: 8.4
Μέγεθος: 12.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: photodemon.org
Πηγή: photodemon.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram