RED - Διαγράφουμε αυτόματα τους κενούς φακέλους του υπολογιστή μας

Διαγραφή κενών φακέλων του υπολογιστή


Το RED είναι μια δωρεάν εφαρμογή  για υπολογιστές Windows, μέσω της οποίας μας δίνεται η δυνατότητα να βρεούμε αυτόματα  και να διαγράψουμε κενούς φακέλους. Φακέλους σαν και αυτούς που συχνά μένουν υπολειπόμενοι από εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις λογισμικών. 

Οι επιλογές μας είναι αρκετές. Μπορούμε να σαρώσουμε μόνο ένα συγκεκριμένο φάκελο, πχ το Program Files, ή να ψάξουμε σε ολόκληρο τον δίσκο. Μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε τους φακέλους του συστήματος (Windows), αλλά και να ορίσουμε στο πρόγραμμα να ψάξει και να διαγράψει φακέλους που έχουν μηδενική χωρητικότητα (0 bytes) ή όχι.

Το RED, ονομάστηκε έτσι από τα αρχικά της φράσης Remove Empty Directories αλλά και σηματοδοτεί τους κενούς φακέλους με το κόκκινο χρώμα. Επίσης, να αναφέρουμε ότι υπάρχει και portable έκδοση για όσους δεν θέλουν να το εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους.

Σημείωση: Η Stable έκδοση είναι η 2.2 και υπάρχει από το 2011. Υπάρχει όμως και η δοκιμαστική (beta) έκδοση που είναι αναβαθμισμένη το 2021 αλλά ίσως υπάρξουν κάποια bugs. Το αφήνω στη δική σου κρίση. 

Έκδοση: 2.2
Μέγεθος: 395 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Jonas John
Πηγή: jonasjohn.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram