ERMHS-Νικήτριες - Δωρεάν πρόγραμμα με νικήτριες στήλες όλων των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ

Νικήτριες στήλες του ΟΠΑΠ


Μια καταπληκτική εφαρμογή για του φίλους του τζόγου από τον Βασίλη Αναγνώστου με τις νικήτριες στήλες όλων των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ καθώς των μετοχών και των αμοιβαίων του Ελληνικού χρηματιστηρίου.

Με λίγα κλικ κατεβάζουμε ανά έτος τις νικήτριες του παιχνιδιού που επιλέγουμε και τις βλέπουμε όλες μαζί. Υπάρχει επιλογή για ΠΡΟΠΟ Κυριακής, Σαββάτου και Τετάρτης, Λόττο, Προπογκόλ, Τζόκερ, Πρότο, Εxtra, Σουπερ 3, ΚΙΝΟ, Στοίχημα και στατιστικά μετοχών.

Για ιστορικούς λόγους, στο ΠΡΟΠΟ, υπάρχουν στήλες από το 1959, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το παιχνίδι.

Δωρεάν οι νικήτριες στήλες παιχνιδιών του ΟΠΑΠ


Ειδικά για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ, μπορούμε να κατεβάσουμε όλο το κουπόνι και να κάνουμε ανάπτυξη συστήματος με ισοκατανομή κερδών. Είναι εντελώς δωρεάν και portable, δηλαδή μπορούμε να τρέξουμε την εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για οδηγίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του δημιουργού, ο οποίος αναλύει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Σημαντικό: Το ERMHS-Νικήτριες επειδή αντλεί πληροφορίες από το επίσημο site του ΟΠΑΠ, το Antivirus που έχουμε στον υπολογιστή μας μπορεί να το εκλάβει ως απειλή. Οπότε, προτείνω να απενεργοποιήσετε την προστασία σε πραγματικό χρόνο για λίγο μέχρι να κατέβει στον υπολογιστή.

Έκδοση: 4.0
Μέγεθος: 765 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Βασίλης Αναγνώστου
Πηγή: users.sch.gr/vasanagno
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram