Google Keep - Το δωρεάν online σημειωματάριο από την Google

Google Keep - Δωρεάν online σημειωματάριο


Όσοι διαθέτουμε κάποιον Google λογαριασμό (gmail,youtube κτλ), μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια υπηρεσία/εφαρμογή της Google που λέγεται «Google Keep». Είναι ένα δωρεάν εύχρηστο σημειωματάριο που μας δίνει τη δυνατότητα να αφήνουμε σημειώσεις γρήγορα και να αποθηκεύονται αυτόματα και να συγχρονίζονται σε όλες μας τις συσκευές. 

Έχουμε τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλα άτομα, αφού μπορούμε να μοιράσουμε τις σημειώσεις σε άτομα από τη δουλειά μας ώστε να δουλεύουμε μαζί τα κοινά έγγραφα που θέλουμε. Αυτό γίνεται προσθέτοντας στις σημειώσεις το Gmail του συνεργάτη μας. 

Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας κατηγορίες ώστε να υπάρχει μια νοικοκυροσύνη σε αυτές, κυρίως όταν θα έχουμε αρκετό υλικό ανεβασμένο. 

Εκτός από σημειώσεις, υπάρχει ειδικό πλαίσιο που μπορούμε να γράφουμε τις υπενθυμίσεις μας αλλά και επιλογή αρχειοθέτησης όταν παρέλθει ή έχουμε ολοκληρώσει κάποια από τις σημειώσεις ή υπενθυμίσεις που αφήσαμε. Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή της διαγραφής βάζοντας τις σημειώσεις στον κάδο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι διατίθεται και ως πρόσθετο στον Google Chrome αλλά και για κινητές συσκευές με Android  και iOS λειτουργικά συστήματα Επομένως, είναι ακόμα ένας καλός λόγος να το χρησιμοποιήσουμε

σ.σ: Είναι μια εύχρηστη εφαρμογή, πολύ γρήγορη και απαραίτητη για αυτούς που χρησιμοποιούν συνεχώς το διαδίκτυο ή αυτό είναι μέρος της δουλειάς τους.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal