Microsoft OneNote - Καταγράψτε σκέψεις, ιδέες και υποχρεώσεις σε μία δωρεάν εφαρμογή

OneNote - Δωρεάν σημειωματάριο από την Microsoft



Το «Microsoft OneNote» είναι μία πλήρως εξοπλισμένη δωρεάν εφαρμογή καταγραφής σημειώσεων που μας επιτρέπει να καταγράφουμε σκέψεις, ιδέες, υποχρεώσεις και να τα συγχρονίζουμε με όλες τις συσκευές μας.
Έχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύουμε και να μοιραζόμαστε τις σημειώσεις αυτές στο δωρεάν λογαριασμό μας στο OneDrive της Microsoft.

Οι σημειώσεις δεν περιορίζονται σε απλά αποσπάσματα κειμένου. Μέσω του OneNote μπορούμε να δημιουργήσουμε πίνακες, να επισυνάψουμε φωτογραφίες, χάρτες, να κάνουμε εγγραφή ήχου και βίντεο, να τοποθετήσουμε screenshots από την οθόνη του PC μας, να γράψουμε χειρόγραφα κείμενο, να σχεδιάσουμε και οι επιλογές μας σταματούν μόνο με τη φαντασία μας.

Αν θέλεις να δεις ακόμα περισσότερες λειτουργίες του OneNote με λεπτομέρειες, ακολούθησε τον οδηγό του PCsteps.gr

Το OneNote περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από πρότυπα για πολλές κοινές εργασίες, όπως σημειώσεις ραντεβού, σημειώσεις μαθημάτων, λίστες υποχρεώσεων κ.α. Τέλος να πούμε ότι εκτός από εφαρμογή για PC (Windows, Mac), διατίθεται για οποιαδήποτε άλλη συσκευή όπως Android και iOS ενώ φυσικά υπάρχει και η Web έκδοση του προγράμματος. Το Microsoft OneNote ενσωματώνεται με το OneDrive και απαιτεί να έχουμε ένα δωρεάν λογαριασμό της Microsoft.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1/10 - Android - iOS
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram