Σημαντικό Μήνυμα: Όσοι έχετε το ad-blocking ενεργοποιημένο, παρακαλούμε να το απενεργοποιήσετε από τη σελίδα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει το site μας!

Ο Κεφάλας - Βρες τις λέξεις σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για όλη την παρέα!

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015


Πρόσφατα παρουσιάσαμε το Ελληνικό παιχνίδι "Ο Κεφάλας" για iOS συσκευές. Σήμερα, ο Έλληνας δημιουργός της Μήλιος Αθανάσιος επεκτείνεται και στην Android αγορά με νέο "Κεφάλα", ανανεωμένο με πολλές κατηγορίες και την δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Ονομάστε Διασημότητες, βρείτε το Ελληνικό Τραγούδι, προσπαθήστε να βρείτε το Ζώο που αναγράφει η κάρτα που είναι στο κεφάλι σας σύμφωνα με τις ενδείξεις των φίλων σας πριν τελειώσει ο χρόνος! Το δημοφιλές γαλλικό παιχνίδι charades, ένα μείγμα παντομίμας, μιμήσεως και εύρεσης διαφόρων λέξεων, ταινιών, τραγουδιών, χαρακτήρων, είναι πλέον γεγονός στο Android!


Τοποθετήστε τη συσκευή στο μέτωπο και γείρτε επάνω αν βρήκατε τη λέξη και κάτω αν θέλετε να πάτε πάσο και να να περάσετε στην επόμενη.

Με 29 συναρπαστικές κατηγορίες, και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας ο Κεφάλας είναι το απαραίτητο παιχνίδι για όλη την παρέα, είτε πρόκειται για βραδιές στο σπίτι, ταξίδια με το αυτοκίνητο, γιορτές ή διακοπές.

Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 43 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: Μήλιος Αθανάσιος
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

συνδεθείτε μαζί μας

Συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενημερώνεστε άμεσα για τα καλύτερα δωρεάν καλούδια που σας προσφέρουμε καθημερινά.

κέρνα έναν καφέ...

Αυτή την στιγμή μας διαβάζουν: άτομα

Προτείνουμε...