Zello - Μετατρέψτε σε Walkie Talkie το κινητό και τον υπολογιστή σας


To Zello είναι μια εφαρμογή που φέρνει το παλιό καλό ασύρματο, σιμπί ή walkie Talkie στην Android, ιOS, Windows Phone συσκευή σας, ακόμα και στον υπολογιστή σας.

Είναι μια δωρεάν εφαρμογή άμεσης συνομιλίας με "push to talk" επιλογή (PTT), δηλαδή σε απλά ελληνικά, «πατάμε και μιλάμε». Αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο με WiFi ή 3G, ακόμα και με πιο αργές συνδέσεις, μιας και η εφαρμογή τα δεδομένα που χρησιμοποιεί δεν απαιτούν καλή σύνδεση στο ίντερνετ.

Έκδοση για PC: Το παράθυρο εγγραφής νέου χρήστη
Την δοκιμάσαμε (έκδοση για PC), και μας άρεσε ιδιαίτερα. Αρχικά, θα πρέπει να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στην εφαρμογή και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που δώσατε να κάνετε είσοδο.

Από κει και πέρα, έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε επαφές/φίλους σας, να φτιάξετε δικό σας κανάλι, να συμμετάσχετε σε άλλα υπάρχοντα κανάλια (έχει αρκετά ελληνικά). Όπως θα βλέπετε στην εικόνα, έχουμε φτιάξει λογαριασμό, κάναμε κανάλι για το dwrean.net (ψάξτε να μας βρείτε) και προσθέσαμε και άλλα κανάλια για να συμμετέχουμε σε συζητήσεις.


Το κανάλι μας στο zello:


Έκδοση για PC: Εδώ είναι το κεντρικό μενού με κάποια κανάλια που προσθέσαμε, μαζί και το dwrean.net που δημιουργήσαμε

Εδώ να πούμε, ότι η έκδοση για κινητές συσκευές είναι αρκετά διαφορετική από αυτή του PC. Τουλάχιστον εμφανισιακά.

Μια εφαρμογή, που το περισσότερο μέρος της είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά, πιστεύω θα αρέσει αρκετά, γιατί θυμίζει λίγο από τον παλιό τρόπο επικοινωνίας.

Έκδοση: Ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / WinPhone / Android / iOS
Κατασκευαστής: Zello Inc
Πηγή: zello.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: