Don't Sleep 4.11 - Αποτρέψετε το κλείσιμο, την επανεκκίνηση και την αδρανοποίηση του υπολογιστή σας


Το Don't Sleep είναι ένα μικρό φορητό πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε την αυτόματη διακοπή λειτουργίας του υπολογιστή, την κατάσταση αναμονής, Αδρανοποίησης, αποσύνδεσης ή και Επανεκκίνησης. Με λίγα λόγια, η εφαρμογή αυτή την χρησιμοποιείς για να έχεις το PC σου συνεχώς σε επαγρύπνηση. Μερικούς μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά υπάρχει κόσμος που θέλει να έχει εύκολα τον έλεγχο αυτό στον υπολογιστή του.

Εδώ θα μου πείτε, σιγά το πράμα, αυτό το κάνω και χειροκίνητα μόνος μου. Ναι, αλλά με το Don't Sleep μπορείτε με μια κίνηση να κάνετε όλες αυτές τις ενέργειες και να εξοικονομήσετε χρόνο.



Εκτός αυτού, το Don't Sleep έχει ένα χρονόμετρο που επιτρέπει την άρση αποκλεισμού του τερματισμού του υπολογιστή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, διαθέτει και χρονόμετρο για τον αυτόματο κλείσιμο του υπολογιστή σας!

Τέλος, είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση, είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα και διατίθεται σε δύο εκδόσεις: για 32bit και 64bit λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 4.11
Μέγεθος: 127 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nenad Hrg
Πηγή: softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: