Fireboy and Watergirl - Η πενταλογία ενός καταπληκτικού παιχνιδιού!


Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια! Ένα παιχνίδι που συνδυάζει στρατηγική και διασκέδαση. Ένα παιχνίδι που χωρίς την συνεργασία του αγοριού (fireboy) και του κοριτσιού (Watergirl) δεν θα σας πάει μακριά!

Το Fireboy and Watergirl απαιτεί συνεργασία από δύο άτομα. Βέβαια μπορείτε να το παίξετε και μόνος σας, αλλά προσοχή μην μπερδευτείτε με τα πλήκτρα. Ο fireboy δεν μπορεί να περπατήσει στο νερό όπως και η Watergirl δεν μπορεί να περπατήσει στην φωτιά. Η αλληλοβοήθεια είναι το βασικό συστατικό για να βγάλετε την πίστα. Πρέπει και οι δύο να τερματίσουν.


Όσο για τον χειρισμό, πανεύκολος! Με τα βελάκια κινείτε τον fireboy και τα πλήκτρα A,W,D την watergirl.

Το παιχνίδι, χάρη στη μεγάλη ζήτηση που είχε, ο δημιουργός του έφτιαξε μια σειρά από 5 διαφορετικά Fireboy and Watergirl, και έπεται συνέχεια.

Στο download link σας έχουμε μαζεμένα και τα 5 παιχνίδια σε ένα συμπιεσμένο αρχείο. Δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε τα παιχνίδια πατώντας διπλό κλικ επάνω τους. Το παιχνίδι λόγω ότι είναι σε μορφή Flash (swf), ανοίγει με τον εκάστοτε browser που χρησιμοποιείτε. Φυσικά, μπορεί να παιχτεί από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα έχετε όπως Windows, Linux και MacOS. Καλή σας διασκέδαση!

Δείτε ένα βίντεο:


Έκδοση: -
Μέγεθος: 15.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh
Κατασκευαστής: Oslo Albert
Πηγή: fireboynwatergirl.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: