Boomerang - Προγραμματίστε τα μηνύματα στο Gmail



Με το δωρεάν πρόσθετο για browsers "Boomerang", μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να το προγραμματίσετε να σταλεί αυτόματα, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Απλά γράψτε το μήνυμα όπως θα κάνατε κανονικά, εν συνεχεία κάντε κλικ στο κουμπί "αποστολή αργότερα (send later)", που θα εμφανιστεί μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα όπου θα πρέπει να κάνετε κλικ στο μεγάλο κόκκινο κουμπί για να μπει το πρόσθετο στον φυλλομετρητή σας (Είναι διαθέσιμο για Google Chrome, Mozilla Firefox και Safari).

Στην δωρεάν και βασική έκδοση που σας προτείνουμε, έχετε το δικαίωμα να προγραμματίσετε μέχρι και 10 μηνύματα τον μήνα.


Εκτός όμως του προγραμματισμού υπάρχουν και άλλα χρήσιμα πραγματάκια που κάνει το Boomerang. Μπορεί να σου εμφανίσει των αριθμό των κλικ που έκαναν οι παραλήπτες στα link που είχες μέσα στο μήνυμα, όπως επίσης να σε ενημερώσει αν το μήνυμα που έστειλες, έχει διαβαστεί.

Για καλύτερη κατανόηση της εφαρμογής, δείτε το παρακάτω βίντεο:


Έκδοση: 1.2.7
Μέγεθος: 459 KB
Συμβατοί Browsers: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari
Κατασκευαστής: Baydin, Inc.
Πηγή: boomeranggmail.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus