Σημαντικό Μήνυμα: Όσοι έχετε το ad-blocking ενεργοποιημένο, παρακαλούμε να το απενεργοποιήσετε από τη σελίδα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει το site μας!

MyPhoneExplorer - Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης τηλεφώνων από τον υπολογιστή σας!

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015


Το MyPhoneExplorer είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης τηλεφώνων, χρήσιμο για όσους θέλουν διαχειριστούν τις κινητές συσκευές από τον υπολογιστή. Λειτουργεί με τηλέφωνα Sony Ericsson και Android συσκευές (τρέχει Android 1.6 ή νεότερη έκδοση).

Η σύνδεση με τον υπολογιστή μπορεί να γίνει με καλώδιο USB, υπέρυθρες ή Bluetooth. Από τη στιγμή που θα συνδεθείτε μπορείτε να εκτελέσετε τα πάντα, ότι θα κάνατε και με το κινητό σας. Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μεταφέρετε τις επαφές σας, τα αρχεία σας (βίντεο, εικόνες κτλ), να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας αλλά και να στείλετε SMS.

Λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Microsoft Windows με δυο τρόπους: Portable ή κανονική εγκατάσταση.

Έκδοση: 1.8.6
Μέγεθος: 7.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: fjsoft.at
Πηγή: fjsoft.at
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

συνδεθείτε μαζί μας

Συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενημερώνεστε άμεσα για τα καλύτερα δωρεάν καλούδια που σας προσφέρουμε καθημερινά.

κέρνα έναν καφέ...

Αυτή την στιγμή μας διαβάζουν: άτομα

Προτείνουμε...