MyPhoneExplorer - Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης Smartphone από τον υπολογιστή

MyPhoneExplorer - Διαχείριση κινητού από τον υπολογιστή



Το MyPhoneExplorer είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης τηλεφώνων, χρήσιμο για όσους θέλουν διαχειριστούν τις κινητές συσκευές από τον υπολογιστή. Λειτουργεί με τηλέφωνα Sony Ericsson και Android συσκευές (τρέχει Android 1.6 ή νεότερη έκδοση).

Η σύνδεση με τον υπολογιστή μπορεί να γίνει με καλώδιο USB, WiFi ή Bluetooth. Φυσικά θα πρέπει να κατεβάσουμε τις αντίστοιχες εκδόσεις για Windows και για κινητά Android. 

Από τη στιγμή που θα συνδεθούμε μπορούμε να εκτελέσουμε τα πάντα, ό,τι θα κάναμε και με το κινητό μας. Δηλαδή, θα μπορούμε να επεξεργαστούμε και να μεταφέρουμε τις επαφές μας, τα αρχεία μας (βίντεο, εικόνες κτλ), να πάρουμε αντίγραφα ασφαλείας αλλά και να στείλουμε SMS.

Κάνει και συγχρονισμό
• Επίσης, μπορεί να συγχρονίσει  το κινητό μας τηλέφωνο με άλλες desktop based εφαρμογές όπως το Microsoft Outlook (συμπεριλαμβανομένου του Express), Mozilla Thunderbird, Sunbird, Lotus Notes, Google Mail και άλλες.
• Συγχρονίζει τις καταχωρίσεις του ημερολογίου μας με τα Microsoft Windows Calendar, Rainlendar, Google Calendar
• Συγχρονίζει επαφές και σημειώσεις με αρχεία τύπου vCard / vNote
Μπορεί να κάνει Screen-Mirroring από το τηλέφωνο σε υπολογιστή, διαθέσιμο και μέσω Wi-Fi.

Λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Microsoft Windows χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καν να υπάρχουν διαφημίσεις εντός του προγράμματος.

Στηρίζουμε τον δημιουργό
Ακριβώς αυτό, όταν μια εφαρμογή μάς αρέσει και δεν υπάρχουν διαφημίσεις, καλό είναι να κάνουμε ένα Donation (δωρεά). Υπάρχει ειδικό κουμπί γι' αυτό το θέμα μέσα στην εφαρμογή! 

Έκδοση: 1.9.0
Μέγεθος: 17 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: fjsoft.at
Πηγή: fjsoft.at
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram