PC Decrapifier - Διαγράψτε εφαρμογές που δεν χρειάζεστε

PC Decrapifier - Δωρεάν πρόγραμμα που σου προτείνει εφαρμογές προς διαγραφή

Είναι το PC σας αργό; Έχετε αχρείαστα προγράμματα και επιβαρύνουν το PC σας; Ακόμη και ολοκαίνουργοι υπολογιστές, συχνά έχουν πολλά προ-εγκατεστημένα λογισμικά, είτε για διαφημιστικούς σκοπούς ή κάποια trial προγράμματα που λήγουν σε λίγες ημέρες. Τα περισσότερα από αυτά ίσως να μην τα χρειάζεστε. Το PC Decrapifier μπορεί να ανιχνεύσει όλα αυτά τα ανεπιθύμητα προγράμματα που έχετε στον υπολογιστή σας και με συνοπτικές διαδικασίες να τα αφαιρέσει.

Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και Portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Αφού το κατεβάσετε από το παρακάτω download link που σας δίνουμε, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής και θα αντικρίσετε το παρακάτω παράθυρο:




Εδώ, βλέπετε ένα μεγάλο μπλε κουμπί "Analyze", όπου σας προτρέπει να το κλικάρετε για να σκανάρει τον υπολογιστή σας. Αφού τελειώσει το σκανάρισμα, θα σας εμφανίσει το παρακάτω παράθυρο.




Εδώ, βλέπετε τα αποτελέσματα από το σκανάρισμα που έχει γίνει πριν, όπου σας εμφανίζει 3 καρτέλες. Την Recommended, την Questionable και την Everything Else.

Η πρώτη καρτέλα (Recommended) σας δείχνει τα προγράμματα που προτείνονται να απεγκαταστήσετε. Όπως βλέπετε, στον δικό μου υπολογιστή δεν βρήκε κάτι που θα πρεπε να μου προτείνει για διαγραφή. Εσείς όμως, αν δείτε κάτι και ξέρετε ότι δεν το χρειάζεστε, απλά το διαγράφετε κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί Remove Selected.

Στη δεύτερη καρτέλα (Questionable), σας εμφανίζει προγράμματα που ίσως και να χρειάζεστε, γιαυτό και σας ρωτάει αν είστε σίγουροι για την διαγραφή τους.

Στη τρίτη καρτέλα (Everything Else), σας εμφανίζει συνήθως τα προγράμματα που εκκινούν μαζί με τα Windows. Αν εντοπίσετε κάποιο πρόγραμμα που δεν θέλετε να εκκινεί με τα Windows, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από αυτή την καρτέλα!

Έκδοση: 3.0.1
Μέγεθος: 1.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: pcdecrapifier.com
Πηγή: pcdecrapifier.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus