Stremio - Δωρεάν ταινίες και σειρές με υπότιτλους

Δωρεάν εφαρμογή για αναπαραγωγή ταινιών και σειρών με υπότιτλους


Ακόμα ένα καταπληκτικό εργαλείο για αναπαραγωγή ταινιών και σειρών, είναι το stremio! Κάτι σαν το Popcorn Time αλλά αυτό φαίνεται πιο εξελιγμένο, τείνει να γίνει ένας ολοκληρωμένος media center.

Διαθέτει ενσωματωμένους υπότιτλους, το δοκίμασα σε πολλές ταινίες και σειρές και στις περισσότερες υπήρχαν ελληνικοί υπότιτλοι. Το κακό είναι ότι δεν δείχνει τους διαθέσιμους υπότιτλους πριν την αναπαραγωγή της ταινίας.






Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έκδοση 4.4, η οποία είναι και η τελευταία beta. Το Stremio είναι  συμβατό με Windows, Linux,Macintosh λειτουργικά συστήματα ενώ τρέχει και σε εκδόσεις για Android και iOS συσκευές.





Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει και μια σειρά από addons (πρόσθετα) με τα οποία μπορείτε να διευρύνετε τις δυνατότητες του stremio, αρκεί να ψάξετε γι΄αυτά στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης, τη Google. 

Το dwrean.net δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

Έκδοση: 4.4 (beta)
Μέγεθος: 105 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac / Android
Κατασκευαστής: stremio.com
Πηγή: stremio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram