Fake Call - Δωρεάν εφαρμογή που σου κάνει ψεύτικες κλήσεις

Fake Call - Δωρεάν εφαρμογή που σου κάνει ψεύτικες κλήσεις


Σκεφτείτε τώρα, πως είστε σε ένα πρώτο ραντεβού με μια κοπέλα ή έναν τύπο που γνωρίσατε στο διαδίκτυο. Από τις πρώτες κουβέντες, καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά και "το χει χαμένο" ο τύπος ή η τύπισσα. Τι κάνετε; Πως μπορείτε να την κάνετε με ελαφρά χωρίς να "πληγώσετε" τον κάφρο που το παίζει και γκόμενος;

Εδώ, έρχεται η εφαρμογή «Fake Call», με την οποία μπορούμε να προσομοιώσουμε μία κλήση σαν να μας παίρνει κάποιος άλλος, ενώ στην πραγματικότητα δεν μας τηλεφωνεί κανένας! Μπορεί δηλαδή να γίνει κλήση από ένα όνομα της αρεσκείας μας, φυσικά μην υπερβάλλουμε όπως το παραπάνω screenshot, να βάλουμε όποιο τηλέφωνο θέλουμε να μας πάρει, ακόμα και να προσθέσουμε φωτογραφία! Φυσικά όλα αυτά είναι ψεύτικα!

Επίσης, μπορούμε να ηχογραφήσουμε μήνυμα και να ακούγεται κατά την διάρκεια της fake συνομιλίας μας! Αυτό ενδείκνυται και για άλλη χρήση, πχ να υπενθυμίσουμε τον εαυτό μας για κάποια εργασία.

Δουλεύει πολύ καλά σε Android συσκευές, και πιστέψτε με, σε πολλούς θα φανεί πολύτιμο. Μέχρι στιγμής την έχουν κατεβάσει πάνω από δέκα εκατομμύρια άνθρωποι και η βαθμολογία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, στα 4.3 αστέρια.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: Δεν αναφέρεται
Μέγεθος: Δεν αναφέρεται
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Alpha App Team
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus