MusicBee 3.2 - Δωρεάν διαχειριστής μουσικών αρχείων και Player

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης μουσικών αρχείων και player μουσικής


Το MusicBee είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα για να διαχειριστείτε την μουσική σας συλλογή αλλά και ένας εκπληκτικός Player όπου μπορείτε να τον μετατρέψετε σε Juke-Box για να παίζει αυτόματα τις καλύτερες συλλογές σε Party κτλ.

Διαθέτει εργαλείο για να επεξεργάζεστε τα Tags με ευκολία αλλά και να συλλέγετε πληροφορίες από το διαδίκτυο για τα τραγούδια που έχετε στην συλλογή σας, όπως στίχοι, Άλμπουμ, φωτογραφίες καλλιτεχνών κτλ.




Ένα ακόμα πολύ καλό χαρακτηριστικό στοιχείο της εφαρμογής είναι άμεση σύνδεση που σας παρέχει με την διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής Soundcloud, όπου μπορείτε να παίξετε αλλά και να κατεβάσετε τραγούδια από κει. Επίσης, στις πρόσθετες λειτουργίες του είναι και ένας μετατροπέας αρχείων ήχου. Πολύ σημαντικό να υπάρχει ενσωματωμένος στο πρόγραμμα από το να εγκαθιστούμε επιπλέον εφαρμογές γιαυτό τον σκοπό.
Διαθέτει και addons, δηλαδή πρόσθετα που αλλάζουν την εμφάνιση αλλά και διάφορα εργαλεία για την προσθήκη επιπλέον λειτουργιών.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι διαθέτει και portable έκδοση για να παίρνετε το πρόγραμμα μαζί σας σε ένα στικάκι, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.
Με λίγα λόγια, αν είστε λάτρης της μουσικής και θέλετε μια καλή διαχείριση των μουσικών σας αρχείων, το MusicBee δεν θα σας απογοητεύσει.

Έκδοση: 3.2
Μέγεθος: 12.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής:  Steven Mayall
Πηγή: getmusicbee.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus