Piano Tiles 2 - Δωρεάν διασκεδαστικό παιχνίδι με εκατομμύρια παίκτες

Δωρεάν παιχνίδι για android και iOS συσκευές με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο


Ένα καταπληκτικό παιχνίδι για να νιώσετε έστω και με αυτό τον τρόπο μεγάλοι πιανίστες, παίζοντας κλασικά κομμάτια πιάνου μέσα από το Piano Tiles 2.

Πωρωτικό παιχνίδι με το οποίο πρέπει να μπείτε στον ρυθμό της μουσικής, να βάλετε μπρος τα αντανακλαστικά σας και να δείξετε πόσο γρήγοροι είστε! Πατήστε επάνω στα μαύρα πλακίδια και όχι στα λευκά! Ένα λάθος είναι και το τελευταίο. Κάντε ρεκόρ, συναγωνιστείτε με άλλους στον χρόνο και ξεκλειδώστε νέες μελωδίες ανεβαίνοντας Level.





Αν δεν το παίξεις, δεν θα καταλάβεις την πώρωση που σου βγάζει. Αυτό αντικατοπτρίζεται από τα 100.000.000 και πάνω παίκτες που το έχουν κατεβάσει μόνο στις android συσκευές τους ενώ η κριτική βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αφού πάνω από 8.000.000 χρήστες έχουν ψηφίσει και έδωσαν άνετα 4.7 αστέρια!  Το Piano Tiles 2 είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS συσκευές.


Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω των QR codes:


QR code για Android                  QR code για iOS


Έκδοση: 3.1.0 (Android) - 3.5.3 (iOS)
Μέγεθος: 129.5 MB (iOS) - Σε android δεν αναφέρεται
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω - iOS 8.0 και άνω
Κατασκευαστής: Cheetah Games
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus