Symmetry - Εθιστικό Game Ελληνικής κατασκευής

Δωρεάν παιχνίδι με διάσημους Youtubers


Από την WC Games (παιχνίδια τουαλέτας), έχουμε παρουσιάσει και το επιτυχημένο 2J Jump Chaos. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να δούμε νέα αναβάθμιση στα παιχνίδια της εταιρίας αλλά δεν παύουν να είναι εθιστικά και απλά. Επομένως, το Symmetry, ακολουθεί την ίδια τακτική στην απλότητα αλλά και στον εθισμό. Για να μην παρεξηγηθούμε, όταν λέμε απλό δεν εννοούμε και εύκολο.

Στο Symmetry λοιπόν ένα δωρεάν παιχνίδι γα Android και iOS συσκευές, έχετε τον έλεγχο ενός διαστημοπλοίου όπου πρέπει με επιδέξιες κινήσεις να αποφύγετε τους πλανήτες που στέκονται εμπόδιο στο διάβα σας και να φτάσετε στην απέναντι μαύρη τρύπα για να τελειώσει η πίστα. Μπορεί ο χειρισμός του να είναι εύκολος, αφού με ένα πάτημα οπουδήποτε στην οθόνη αρκεί να γίνει η δουλειά σας, αλλά από επίπεδο σε επίπεδο η δυσκολία μεγαλώνει, οι πλανήτες γίνονται περισσότεροι, η ταχύτητα με την οποία κινούνται αυξάνεται κ.ο.κ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, το παιχνίδι διαθέτει 300 διαφορετικά επίπεδα με 30 γαλαξίες και πάνω από 3000 εχθρικούς πλανήτες!




Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, διότι κάθε διαστημόπλοιο πρέπει να έχει και ένα πιλότο. Η WC Games, επέλεξε διάφορους διάσημους Έλληνες και ξένους youtubers, στο σύνολο 44, όπου αναλαμβάνουν χρέη πιλότου για το διαστημόπλοιο σας. Από τον κάθε Youtuber που θα επιλέξετε, είναι εμφανής η καρικατούρα του από το παράθυρο του διαστημικού οχήματός σας. Κάθε φορά που συγκρούεστε, ακούγεται και ένα χαρακτηριστικό επιφώνημα, ανάλογα τον Youtuber που θα διαλέξετε.




Προσοχή όμως, δεν είναι διαθέσιμοι όλοι οι youtubers με την μία. Ο κάθε ένας ξεχωριστά κοστίζει 50 νομίσματα, που σημαίνει 50 κερδισμένες πίστες. Για να δούμε θα τους ξεκλειδώσετε όλους;


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω των QR codes:

QR code για Android
QR code για iOS
Έκδοση: 9.4.3
Μέγεθος: 10 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.0 και άνω / iOS 6.0 και άνω
Κατασκευαστής: WC Games
Πηγή: wc-games.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus