fuelGR - Η πιο φθηνή βενζίνη στο τσεπάκι σου

Ενημερωμένη δωρεάν εφαρμογή με τιμές καυσίμων απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας


Ο κ. Κόκκορας Φώτης, Καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, μαζί με φοιτητές του, έχουν αναπτύξει την οικογένεια εφαρμογών fuelGR για ενημέρωση των τιμών στα πρατήρια καυσίμων ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα:

Με το fuelGR μπορείς να δεις σε χάρτη τις τιμές καυσίμων σε όλα τα πρατήρια της Ελλάδας που ενημερώνουν το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων. Μπορεις να επιλέξεις ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες, για κάθε τύπο καυσίμου (και για αέριο) και για οποιοδήποτε δημοτικό διαμέρισμα της Ελλάδας.

Η εφαρμογή διατίθεται για Android, iOS, Windows  αλλά και web έκδοση, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε browser. Υπάρχει ακόμα και Widget για να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή Blog.





Η εφαρμογή είναι η μόνη που παρέχει πολλές και έγκυρες πληροφορίες για τα περισσότερα πρατήρια. Χιλιάδες ενεργά πρατήρια βρίσκονται στην εφαρμογή και μπορείς να δεις μέχρι και φωτογραφίες των πρατηρίων (τις παρέχει το Google StreetView) ή να ζητήσεις οδηγίες μετάβασης προς αυτά. Επίσης, υπάρχει σύστημα αξιολόγησης από τους χρήστες για κάθε πρατήριο που επισκέπτονται και το οποίο μπορείς να συμβουλευτείς ανά πάσα στιγμή.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows - Android - iOS
Κατασκευαστής: Κόκκορας Φώτης (μαζί με τους φοιτητές του)
Πηγή: fuelgr.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal